Your browser doesn't support the features required by impress.js, so you are presented with a simplified version of this presentation.

For the best experience please use the latest Chrome, Safari or Firefox browser.

Hæmorider områdeenhed betændte hævede eller usunde vener i kropsdelen eller åbningsrummet. Hæmorider kan udvikle sig omkring eller inden for din åbning, så klassificeret som interne eller eksterne hæmorider’ forklaring af deres navn fra deres placering.

Hæmorideforekomsten stiger med alderen, men de rammer i alle aldre. En million amerikanske borgere lider af smerte uden forsinkelse, og over fyrre millioner amerikanere, der er ældre end femogfyrre, har symptomatisk smertebesvær. Det kan beregnes, at firsindstyvende af befolkningen kan opleve hæmorider i deres levetid. Du er ikke alene og vil ikke blive flov over at have smerter.

Desværre lider de fleste amerikanere i stilhed og forsinker medicinsk behandling med en median på ni år, og det overvældende flertal af områdeenheder er uvidende om effektive, smertefrie og ikke-kirurgiske behandlinger for hæmorider. Ifølge Agency for Health Care-analyse og -kvalitet er smerte blandt “De hurtigst voksende sygdomme” i U.S.A.

Tidlige symptomer på hæmoriderområdeenhedssmerter omkring åbningsrummet, når man passerer en afføring, kløe og irritation omkring åbningsrummet, og blødning, når man passerer en afføring. Disse symptomer kan dog være relateret til alternative sygdomme, og det er bydende nødvendigt at jage medicinske anbefalinger for at bekræfte, at du ikke er plaget af en masse alvorlige tilstande.

Over halvfemsindstyvende af hæmorider områdeenhed forårsaget af forstoppelse. Hvis du sidder i et hvilerum i ganske fem minutter, skal du koncentrere dig. Det ville være en associeret grad tidlig indikation af at komme tilbage hæmorider. Hæmorider kan desuden være et resultat af livsstil og farlig kost. sidder for meget? Tag en pause på 5-10 minutter og gå rundt, organiser dig selv og motioner ofte (er tredive minutter hver dag tre dage om ugen for meget at forlange?). For at starte op kan en kost med højt fiberindhold lette at forhindre forstoppelse og holde afføringen blød. Disse nemme trin kan lette dynger med at forhindre hæmorider.