Your browser doesn't support the features required by impress.js, so you are presented with a simplified version of this presentation.

For the best experience please use the latest Chrome, Safari or Firefox browser.

Hvis du lider af hæmorider, skal du vælge den bedste kirurg og få den rigtige løsning. Der er mange grunde til at forårsage hæmorider som fedme, afføring og meget mere.
Hæmorider er ellers kendt som bunker, der ligner åreknuder. De kan udvikle sig inde i endetarmen eller under huden omkring anus. Det kan forekomme hos tre ud af fire voksne, herunder flere årsager. Hæmorider er forårsaget af belastning under afføring, fedme eller graviditet. Patienten kan føle sig utilpas, når de er involveret i afføring og mens de sidder. Symptomer på hæmorider omfatter kløe og blødning.

Der er også to typer symptomer, som patienter kan stå over for, herunder ydre hæmorider og indre hæmorider. Der er også mere effektive muligheder for at behandle hæmorider, og mange mennesker kan overvinde dette problem gennem hjemmebehandlinger og livsstilsændringer. En fiberrig kost kan være effektiv for den person og afføringsblødgøringsmidler. Den medicinske procedure for at fjerne dem kan være en permanent lettelse for en person, der lider af hæmorider.

Hvilke kirurgiske indgreb varetages af kirurgerne?

Kirurgerne laver den kirurgiske procedure for personens lider af hæmorider på to måder. Den ene er fjernelse af hæmorider, og den anden er hæmoridehæftning. Lægen tjekker patientens sygemelding og foreslår den rigtige behandling til fjernelse af hæmorider.

Derudover kan de bruge forskellige teknikker til at fjerne overskydende væv, der forårsager blødning. Eksperterne foretager operationen ved at give lokalbedøvelse kombineret med sedation, spinalbedøvelse eller generel anæstesi. Det er den mest effektive og komplette måde at behandle svære eller tilbagevendende hæmorider på. Så hvis du lider af dette problem, kan du helt sikkert konsultere din læge om, hvorvidt du skal opereres eller helbrede det ved at bruge medicin.

Vi har certificerede og kvalificerede læger til fjernelse af hæmorider. Ved hjælp af den nyeste teknologi og avancerede behandlingsmetode vil kirurgen give den bedste løsning. Vi tilbyder akut service, så du kan kontakte sundhedspersonalet, når du ønsker det. Derudover yder vi hæmoridefjernelsesbehandlingen til den bedste pris, der passer til alle.