Sign up for free to use this document yourself.
 • Att snarka då och då är okej. Men om du är van vid det kan du störa inte bara din egen sömn utan även dina sängkamrater eller till och med dina huskamrater. Det kan också tyda på ett allvarligt hälsoproblem som sömnapné. Och du vill väl inte att du själv ska hamna i någon sjukdom och störa andra? Så vad är lösningen?

  Här får du veta vilka knep och tricks som hjälper till att tysta snarkning.

  Sömnställning - Om du sover på rygg och snarkar behöver du “positionsterapi”. Med andra ord är det dags att byta sovställning och sova på sidan. Det bidrar till att minska snarkning. Du kan också använda speciellt utformade kuddar för att hålla snarkningen i schack.

  Gå ner i vikt - Det är hög tid att kasta några extra kilo om du är överviktig. Experter säger att övervikt påverkar din snarkning och kan göra den värre. Enligt sjukvårdspersonal är extra fett runt halsen orsaken till att luftvägarna blir trängre, vilket orsakar snarkning. Så gå ner några kilo och bli av med snarkandet.

  Antisnorkningsanordningar - Om ingenting fungerar, förhindrar antisnorkningsanordningar bettskena snarkning. och låter dig och den person som sover bredvid dig sova lugnt och fridfullt. Några av antisnarkningsanordningarna är näsklipp, dilatatorer osv. Och PERFEKTDROM SWEDEN har vetenskapligt utvecklat en anordning som maximerar luftflödet i näsan och låter dig andas fritt. Plastskenorna på denna anordning fungerar som fjädrar och hjälper till att öka luftflödet under andningen. Du måste alltså använda lämpliga antirysare för att förhindra snarkning.

  PERFEKTDROM SWEDEN tillgodoser med rätta dina behov för att komma ur problemet med snarkning. Vår anti-snarkningsanordning är avslappnande, effektiv och säker. Så du bör inte ge den en tanke innan du köper en. Vill du ha mer information? Besök vår webbplats.

  Läs mer: https://dosthana.com/effective-remedies-to-stop-snoring-and-sleep-peacefully/

{"cards":[{"_id":"2d0bf5440ae79061f0000008","treeId":"2d0bf5550ae79061f0000006","seq":22874401,"position":1,"parentId":null,"content":"Att snarka då och då är okej. Men om du är van vid det kan du störa inte bara din egen sömn utan även dina sängkamrater eller till och med dina huskamrater. Det kan också tyda på ett allvarligt hälsoproblem som sömnapné. Och du vill väl inte att du själv ska hamna i någon sjukdom och störa andra? Så vad är lösningen? \n![](https://www.filepicker.io/api/file/0ZLCqxHTi5VBrJ2ARAEx)\n\n## Här får du veta vilka knep och tricks som hjälper till att tysta snarkning. \n\n**Sömnställning** - Om du sover på rygg och snarkar behöver du \"positionsterapi\". Med andra ord är det dags att byta sovställning och sova på sidan. Det bidrar till att minska snarkning. Du kan också använda speciellt utformade kuddar för att hålla snarkningen i schack. \n\n**Gå ner i vikt** - Det är hög tid att kasta några extra kilo om du är överviktig. Experter säger att övervikt påverkar din snarkning och kan göra den värre. Enligt sjukvårdspersonal är extra fett runt halsen orsaken till att luftvägarna blir trängre, vilket orsakar snarkning. Så gå ner några kilo och bli av med snarkandet. \n\n**Antisnorkningsanordningar** - Om ingenting fungerar, förhindrar antisnorkningsanordningar <a href=\"https://perfektdromsweden.com/blogs/news/hur-kan-snarkning-berova-somnen\">bettskena snarkning</a>. och låter dig och den person som sover bredvid dig sova lugnt och fridfullt. Några av antisnarkningsanordningarna är näsklipp, dilatatorer osv. Och PERFEKTDROM SWEDEN har vetenskapligt utvecklat en anordning som maximerar luftflödet i näsan och låter dig andas fritt. Plastskenorna på denna anordning fungerar som fjädrar och hjälper till att öka luftflödet under andningen. Du måste alltså använda lämpliga antirysare för att förhindra snarkning.\n\nPERFEKTDROM SWEDEN tillgodoser med rätta dina behov för att komma ur problemet med snarkning. Vår anti-snarkningsanordning är avslappnande, effektiv och säker. Så du bör inte ge den en tanke innan du köper en. Vill du ha mer information? Besök vår webbplats. \n\nLäs mer: https://dosthana.com/effective-remedies-to-stop-snoring-and-sleep-peacefully/"}],"tree":{"_id":"2d0bf5550ae79061f0000006","name":"Tricks och knep som hjälper till att dämpa snarkning","publicUrl":"tricks-och-knep-som-hj-lper-till-att-d-mpa-snarkning"}}