Sign up for free to use this document yourself.
 • Wat moet u weten voordat u uw ESTA-formulier indient?

 • Voordat u uw ESTA aanvraagt via https://www.estavisumamerika.nl, zijn er een aantal dingen die u moet weten over studeren in de VS met een ESTA.

  I. Niet alle scholen, universiteiten of instituties laten u toe met een ESTA. Taalcursussen kunnen worden gevolgd bij elke institutie die is geaccrediteerd door de overheid. Voor professionele cursussen moeten voorafgaande afspraken worden gemaakt. Als u zo’n afspraak niet maakt voor of nadat u uw ESTA aanvraagt, kunt u studeren bij exhibities/markten, producerende faciliteiten, ondernemingen, en elk ander evenement of faciliteit. Echter moet de hele studie non-formeel zijn.
  II. U heeft geen medische verzekering nodig als u studeert in de VS met een ESTA. Dit is ongeveer het tegenovergestelde van degenen die met een visum studeren.
  III. Cursussen als deze zijn heel erg populair in de zomer.
  IV. The kosten van de cursussen zijn gewoonlijk wat hoger dan reguliere, door de beknoptheid van de studies.
  V. U kunt bij veel instituties ook avondklassen volgen.

  Dus, als u in de VS wil studeren is het niet noodzakelijk om een visum te hebben. U kunt simpelweg uw ESTA formulier aanvragen en korte cursussen volgen die onder de ESTA regels vallen.

{"cards":[{"_id":"41f2482c4389b88d0c000014","treeId":"41f248404389b88d0c000012","seq":21863882,"position":1,"parentId":null,"content":"**Wat moet u weten voordat u uw ESTA-formulier indient? **"},{"_id":"41f247814389b88d0c000015","treeId":"41f248404389b88d0c000012","seq":21863881,"position":2,"parentId":null,"content":"Voordat u uw ESTA aanvraagt via https://www.estavisumamerika.nl, zijn er een aantal dingen die u moet weten over studeren in de VS met een ESTA. \n\nI.\tNiet alle scholen, universiteiten of instituties laten u toe met een ESTA. Taalcursussen kunnen worden gevolgd bij elke institutie die is geaccrediteerd door de overheid. Voor professionele cursussen moeten voorafgaande afspraken worden gemaakt. Als u zo’n afspraak niet maakt voor of nadat u uw ESTA aanvraagt, kunt u studeren bij exhibities/markten, producerende faciliteiten, ondernemingen, en elk ander evenement of faciliteit. Echter moet de hele studie non-formeel zijn. \nII.\tU heeft geen medische verzekering nodig als u studeert in de VS met een ESTA. Dit is ongeveer het tegenovergestelde van degenen die met een visum studeren. \nIII.\tCursussen als deze zijn heel erg populair in de zomer. \nIV.\tThe kosten van de cursussen zijn gewoonlijk wat hoger dan reguliere, door de beknoptheid van de studies. \nV.\tU kunt bij veel instituties ook avondklassen volgen. \n\nDus, als u in de VS wil studeren is het niet noodzakelijk om een visum te hebben. U kunt simpelweg uw <a href=\"https://www.estavisumamerika.nl/esta-formulier/\">**ESTA formulier**</a> aanvragen en korte cursussen volgen die onder de ESTA regels vallen. \n"}],"tree":{"_id":"41f248404389b88d0c000012","name":"Wat moet u weten voordat u uw ESTA-formulier indient? ","publicUrl":"wat-moet-u-weten-voordat-u-uw-esta-formulier-indient"}}